Контактирајте не

Ние многу ги цениме вашите повратни информации и со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас.

Доколку сакате да контактирате со нас или да имате коментари за нашата веб-страница, ве молиме пишете ни на адресата подолу.

Ве молиме користете јасен предмет на е-пошта за да можеме точно да го идентификуваме износот на спам што го добиваме секој ден. Ќе се потрудиме да ви се вратиме што е можно поскоро.

Ги цениме вашите коментари за преглед или статија на нашата веб-страница; Ве молиме не заборавајте да ги оставите во полето за коментари под секоја статија.

Ако имате какви било прашања или коментари за производ што го разгледавме, ве молиме оставете коментар во полето за коментари.

Ова е важно затоа што можеме директно да одговориме и други читатели можат да се приклучат на разговорот.

За сите други информации, ве молиме контактирајте не на следната е-пошта: [email protected]