Општи термини

Информациите на оваа веб-локација не треба да се земаат на кој било начин како медицински совет или да се користат за спречување, дијагностицирање или лекување на која било болест. Немојте да се само-лекувате, консултирајте се со лекар.

Не заборавајте да ги следите упатствата на етикетата на кој било производ што го купувате. Секогаш консултирајте се со вашиот лекар пред да користите кој било производ што го гледате на оваа веб-страница.

Авторски права

cenacod.mk го задржува правото да применува авторски права на содржината на својата веб-страница. Секое неовластено користење на материјал заштитен со авторски права, вклучувајќи слики, текст, графики, симболи, веб-графика и други податоци на оваа страница може да биде прекршување на нашите авторски права. Ако имате какви било прашања или грижи во врска со употребата на материјал заштитен со авторски права на оваа страница, ве молиме контактирајте не. Ви благодариме што ги почитувате нашите права на интелектуална сопственост.

Придружни програми

Веб-страницата „cenacod.mk“ има врски во посебни написи. Некои од нив се партнерски врски, што значи дека кога ги следите овие врски и/или купувате производ преку една од нашите партнерски врски, може да добиеме надомест за покривање на трошоците за нашата веб-локација.

Сепак, ние секогаш се стремиме да бидеме непристрасни и препорачуваме само производи, совети или услуги за кои веруваме дека можат да бидат корисни за нашите читатели.

Целта на веб-страницата

Нашиот сајт дава информации за производи за убавина и здравје и е наменет за луѓе со афинитет за здрав начин на живот. Корисни написи за природни состојки и нивното дејство, совети за убавина и здравје се дел од содржините што ги нудиме. Оваа информација не е наменета да го замени професионалниот медицински совет.