Политика за приватност

Со посета на нашата веб-страница, се согласувате со оваа политика за приватност.

cenacod.mk има за цел да ги заштити вашите лични податоци при секоја посета. Во пракса, ние не собираме никакви информации што може да ве идентификуваат. Едноставно кажано, не знаеме кој сте кога ја посетувате нашата страница. Ние главно собираме технички информации со цел да ја подобриме техничката функционалност на нашата веб-локација и соодветно да ви обезбедиме подобра услуга.

Информации што ги собираме од нашите посетители и како ги користиме

Информациите што ги собираме од вас се користат за подобрување на вашето искуство со нашата страница.

Со цел да ви дадеме јасна идеја, ви ги претставуваме овие информации и причината за нивната употреба

– тип на прелистувач – во корист на нашите програмери да ја подобрат страницата
– IP адреса – не е поврзана со лични податоци, се користи за зголемување на безбедноста на нашата веб-страница
– големина на екран – оптимизација на нашата веб-страница за овој тип на екрани

Го снимаме и точното време на посетата и земјата од која е направена посетата.

Нашата веб-страница не собира лични податоци бидејќи тоа не е дел од нејзината функционалност.

Колачиња

Колаче е мала текстуална датотека што е креирана од веб-локација и складирана на вашиот компјутер преку вашиот прелистувач. Идејата е дека веб-локацијата може подоцна да пристапи до колачето и да добие информации за вас. Веб-страницата потоа ги прилагодува страниците врз основа на овие информации.

Нашата веб-локација не складира колачиња на вашиот прелистувач.

Како можете да се откажете

Доколку сакате вашата посета да биде избришана од нашата веб-локација, ве молиме испратете ни е-пошта со следнава содржина: „Отклучување на вашата IP адреса“. Ќе го потврдиме бришењето што е можно поскоро.

Промени во оваа политика за приватност

Имајте предвид дека оваа политика за приватност е предмет на промена. Ве молиме периодично проверувајте ја оваа страница за да бидете сигурни дека се согласувате со неа.

Ако имате какви било прашања во врска со оваа изјава, ве молиме не двоумете се да не контактирате.